Video Thumbnail

Нашата история

OLDCOM стартира своята дейност през 1994 година. През студения месец февруари, само с две машини и 12 работници започва производството на едни наистина удобни и модерни обувки.

Успехът не закъснява и малко по-малко обувките OLDCOM набират изключителна популярност, която от своя страна води до разширяване на производството.

Няколко години по-късно, през 2005 година, е завършена новата фабрика на OLDCOM с площ от 10 300 m2. Тя е пригодена да отговаря на нарасналото търсене и увеличаването на асортимента от предлагани обувки.

В наши дни компанията разчита на автоматични и полуавтоматични машини, внос от Италия, Русия и Китай. А за доброто качество и удобство на обувките допринасят изключително добрите сурови материали. Те биват закупени, както от местни така и от чуждестранни производители. 85% от суровините, които използваме са произведени от еврпйески фабрики, а едва 15% се внасят от азиатски такива.

Взаимодействието на една 23 годишна традиция с новите технологии и подобрени материали превърнаха OLDCOM в лидер при производството на обувки в Европа.

Станете част от семейство на OLDCOM, ние никога няма да ви разочароваме!

Обувки създадени с ♥